fbpx

VÅGAR DU ANTA UTMANINGEN TILL ETT BÄTTRE LIV?

Godmorgon!
Jag har en utmaning till er idag. Kan tänka mig att den är extremt svår för många medans vissa kommer tycka den är superlätt. Varför jag vill utmana er är för att se eran reaktion i vardagen genom att göra en liten ändring. Samma ändring kommer inte passa alla, men det finns ALLTID alternativ eller lösningar så egentligen kommer ingen undan denna utmaning.

Det behöver inte va en stor förändring, ser hellre att du börjar smått sen trappar upp istället för att börja stort och ge upp efter 1 vecka. Det behöver pront inte va något jätte ansträngande om dina ambitioner inte är att få en ökad kondotion/styrka eller jobba mot en mer “fit” kropp. Men hur man än vrider och vänder på det (om du inte äter extremt onyttigt om dagarna vill säga) så kommer du bli mer slimmad efter hand om du antar min utmaning.

Jag vill, att du under 1 månads tid, gör någon form av aktivitet innan frukost (är du sån person som mår illa/dåligt utan frukost så pilla i dig något enkelt först). Det behöver inte vara jätte avancerat. Du kan ta en kort pw på 20-30 min, du kan sätta dig och köra yoga eller dyl. Vill du få ut mer träning så ta en löparpass, åk till gymmet eller kör ett spinningpass med mig! Skulle du vilja göra sistnämnda så är det bara att höra av sig till mig så får du oerhört gärna testa, ja fixar det. Är du på ett annat gym (ja finns på 24/7) så kolla vilka pass som körs på morgonen och boka in dig.

Vad vill jag få fram? Vad tror jag kommer hända om du vågar anta utmaningen? Jag tror att du kommer må så mycket bättre. Jag tror att du kommer kunna starta din arbetsdag/skoldag eller lediga dag så mycket bättre än du gjort tidigare. Det är bara de första 5-10 min av uppvaknandet som är hemska, sen släpper det efter hand. Se din morgonträning som något positivt istället för jobbigt så kommer det gå mycket bättre. Ta en kopp kaffe innan du ger dig ut på din aktivitet

Jag utmanar dig att bevisa om jag har fel i mitt tänk om att du kommer bli en mycket gladare, piggare och klara den mörka vintern med sin brist på d-vitamin med en enkel ändring.

Vill du skriva att du är med så gör det för extra pushing så gör det, jag kan va både tyrann och mjuk. Vill du köra ditt race så gör det, jag vill dock veta hur du känt under den månaden.

Förövrigt har min testperson startat dieten efter uppehåll pga resor och andra anledningar. Men fusk tas inte lätt på, observera dock att min spinning egentligen är en belöning och inte straff men tänkte få henne att jobba lite mer än de andra imorgon. hehe 🙄👹

Ha det fint
PUSS

One comment on “VÅGAR DU ANTA UTMANINGEN TILL ETT BÄTTRE LIV?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *