fbpx

Uppdaterat tillskottsskåp!

Jag har inte haft något proteinpulver hemma på, jaa, kanske ett halvår nu? Egentligen ingen speciell anledning till det utan det tog slut sen har jag bara glömt bort att beställa hem. Sen vill jag understrycka att det är inte så att man inte klarar sig utan oavsett uthållighetsidrottare eller ej, men jag måste ändå säga att det underlättar mycket.

Efter hårda pass så försöker jag alltid få till ett återhämtningsmål som innehåller framförallt kolhydrater MEN jag behöver även lite protein. Och istället då för att behöva sleva kvarg, ha ett ägg redo eller dyl så kan jag äta en mogen banan + proteinshake.

Jag tycker även det kan vara nice om jag ska köra morgonträning och inte vill äta frukost innan men vill ändå ha känslan av att ha något i magen, då är även där en frukt + shake perfekt för mig!

Så, av den anledningen började kika på proteinpulver när ytterligare en rolig grej dök upp – Nitrat i kapselform!

Som ni vet laddar jag alltid inför tävling med en 7 dagar “kur” svarta vinbärspulver för att ladda kroppen med nitrat och öppna upp blodkärlsen samt öka cirkulationen för ökad prestation. Jag har alltid tagit det i pulverform då jag helt enkelt inte kollat så extremt mycket efter något annat, så detta kom som en rolig “överraskning” som jag ska testa 😀 !
Nu har jag inga mer tävlingar på G MEN burken låg på kampanj så kunde inte hålla mig.. Plus att de har ju en längre hållbarhet OCH jag kan testa de lite i vinter..

Och för er som är nyfikna på produkterna så finner ni dom nedan. Som vanligt innebär det att OM ni väljer att shoppa genom mina länkar så får jag en liten kickback för att stötta mitt jobb på sociala medier 🙂

Proteinpulver: Klicka här!!

Beet speed!: Klicka här!!!

Recept på smoothie som smakar chokladmilkshake !!:
1 skopa whey 100 pulver med smak av choklad
1 banan
1 näve fryst mango
3-5 frysta jordgubbar
2 stora glas sojadryck

Mix it and drink! Blir ca 2 portioner.

Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *