Träningsresor

Vi ska göra något fantastiskt kul ihop, nämligen åka på en träningsresa!
En massa cykel, nya lärdomar och likasinnade människor kommer denna resa erbjuda och som en bonus – skratt & svettgaranti.

Resemålet är i fantastiska Spanien och i varje resa ingår:

 • 2 st föreläsningar/föredrag.
  En av föreläsningarna handlar om hur du bör tänka när det kommer till kost och prestation samt några personliga historier på missar jag själv gjort i början.
  Andra är en basic bikefit genomgång där jag tydligt och enkelt berättar hur ni ska få bästa upplevelsen på cykeln.
 • Landsvägscyklar på plats.
  Ni behöver alltså inte lägga en tanke alls på hur ni ska få med er cykeln – den finns redan på plats och väntar på dig!
 • Träningstillfällen
  Varje dag kommer ett cykelpass att arrangeras och du väljer självklart själv om du vill med på alla eller bara enstaka. Cyklingen anpassas så det är fart efter kamrat.
 • Fokus – en kul och givande semester
  Om ni vill kika på något i närheten så gör vi det, vill ni sola en hel dag så gör vi det – det finns inga krav eller tighta tidsscheman utan vi gör det vi känner för inbakat med lite kunskapstillfällen.

Lite mer specifik information om de olika tillfällen kommer nedan – hoppas vi ses för en härlig träningsresa i Spanien! 🙂

November 21 – 25:

I priset ingår, utöver nämnda punkter ovan: Flygresa, transfer till lägenhet & tillbaka till flygplatsen och boende i stor 3 rums lägenhet med stor terras tillsammas med 4 st tjejer (5 med mig).

Det kommer att vara sammanlagt 5 st tjejer (med mig) som spenderar 5 dagar (4 nätter) tillsammans i härliga Casares Beach. Det ligger mellan två stycken städer där ena är Sabinillas, ca 3-4 km bort och är en härlig mindre stad med restauranger, lite shopping och en lång fin strand. 10 km åt andra hållet har vi Estepona som är en större stad med lite mer rörelse och stoj.
Båda två väldigt enkla att ta sig till.

6500:- per deltagare.

Februari:

Mellan 10-15 deltagare. Mer info kommer

Mars:

Mellan 10-15 deltagare. Mer info kommer

Sugen på att följa med? Eller har du några fler frågor?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom kort!