fbpx

Sommarens projekt…

Jag har hållt det lite secret för er då jag vart osäker på hur/var/när men nu är det 95% klart och jag kan inte berga(hahaha, ni förstår snart) mig…

Tyvärr blir spanientrippen framskjuten pga dålig planering plus att min pappa va supersugen på att följa med men han har inte möjlighet förens nästa år, men då kände jag att NÅGOT annat måste jag göra. Såååå….

Min plan är att cykla till Kebnekaise och bestiga sveriges högsta berg!! Det kommer hamna på ca 150 mil cykling sen bergsklättring så tar jag latvägen hem (tåg). Jag skulle verkligen vilja göra ett välgörenhetsprojekt runt det men ska se om jag löser det innan 😍

Så just nu letar jag billiga hotell/vänner att sova hos längs vägen för att slippa spendera en förmögenhet och ska snart börja planera medtag, men jag är SUPERTAGGAD.

Mina stopp är:

Gävle

Sundsvall

Umeå

Piteå

Nattavaara

Nikkaluokta

Har ni tips på billiga hotell så snälla bomba in!! Har egentligen bara löst Gävle so far och har börjat paila de andra. Alla tips tas tacksamt emot!!

One comment on “Sommarens projekt…

  1. Hade du tagit vägen förbi Pello hade mamma bergis kunnat inhysa dig helt gratis. I Älvsbyn nära Piteå finns det annars en folkhögskola med idrottslinje, de har rum som kanske är lediga över sommaren när eleverna har lov.. kanske värt att kolla upp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *