fbpx

Små justeringar gör de stora skillnaderna

Lite mer aggressiv sittställning, lite mer rosa, lite snyggare 🙄

I småsteg gör jag cykeln optimal för min kropps geometri genom att byta till ett smalare styre och göra cykeln mer aggressiv då jag hängde för mycket på styret.

Men, ska man inte höjja styret då för att sitta mer komfortabelt och inte hänga på styret?

Ne, inte nödvändigtvis!
I mitt fall så satt jag på tok för upprätt på min nya cykel för att kunna koppla på min bål helt vilket resulterade i att jag hängde på styret. Smärta i armar, armbågar och axlar blev följden av det och det är jag ABSOLUT inte sugen på att ha i 6 dagar 😂

Så, bytt och justerat är delar på cykeln och testturen blir imorgon 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *