fbpx

Santa Lucia fick en ny innebörd sen jag kom hit

Igår körde jag på en välbehövlig vilodag därav inte mycket aktivitet på bloggen, men jag hade världens kost diskussionsdag istället. Fick en galen dille på att ta reda på allt om protein och hur mycket jag EGENTLIGEN ska höjja mitt intag vid träning osv, helt manisk i telefon blev jag. Men å andra sidan är det förbannat kul. 

Blev ingen konkret slutsats mer än att jag ska testa den nya Vitargo Post recoveryshaken (om den är glutenfri) då den såg förbannat vass ut. Är tydligen en ersättare för Vitargo Gains Gold men istället för att va baserad på korn så är den baserad på majs. Håller tummar och tår för den 😃

Annars har jag släppt ”shakedelen” helt, men vill ha ett alternativ när man verkligen presterat gärnet.

Idag blev det en 4h cykling till Santa Lucia med 1600 höjdmeter, så en ganska schysst tur men benen va slut. Så sliten från tisdagen att det gick bara inte. Så blev man självklart tjurig med över just att det inte gick så bra som man ville. Så onödigt men just då gick inget annat.

Lite kul ändå hur ett namns innebörd kan ändras så fort, alltid tidigare har ”Santa Lucia” alltid kopplats till Lucia sången som man sjunger när vi närmar oss julen, men nu är det ända jag kan tänka på är svett och ont på rumpan 😂

Dåligt med bilder från färden och glömde till och med garminen på rummet.. Tur att det va koll på en av oss så fick printa.

Hoppas ni har det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *