fbpx

I dagsläget så har jag 2 st samarbetspartners som är mig varmt om hjärtat.

Svenskt kosttillskott

Detta är ett väldigt nytt och spännande samarbete som jag verkligen ser fram emot att utveckla. Min tanke bakom att välja just Svenskt kosttillskott är väldigt enkelt – Jag vet att dom levererar det som utlovas vilket ger mig en bättre känsla när jag rekommenderar en specifik produkt. Bra kundservice, brett utbud och svensk kvalité.

Efter lite samtal valde detta företag att satsa på mig för att jag ska kunna fortsätta göra det jag brinner för! Ni kan nog ana mitt glädjerus 🙂
Men detta är inget samarbete där jag har några krav i form av att rekommendera produkter jag inte tror på, är tvungen att skriva ut antalet produkter i veckan ect. Utan det är helt upp till mig OCH er – för ni är med och hjälper mig.

Genom att ni klickar er vidare in på Svenskt kosttillskott genom min blogg så kommer jag att automatiskt få stöttning på era köp. Det är även ni som bestämmer över vad jag ska lyfta mer eller mindre på min blogg.
Hoppas ni gillar mitt arbete och vill stötta mig i det jag gör 🙂

Var med och hjälp mig fortsätta med det jag gör:

Klicka här! (Svensk hälsokost)

Klicka här! (Svensk kosttillskott)

 

Bianchi Sverige

När jag stod där och var otroligt nervös inför kommande tävlingssäsong 2018 så sträckte Bianchi ut en värmande hand. Jag hade precis startat eget, hade en cykel som började ge med dig och jag visste inte om jag skulle ha råd att faktiskt utföra tävlingarna som nystartad, men de hjälpte de mig med. Jag fick låna cyklar för att kunna både tävla men även för att cykla genom Sverige, de hjälpte mig med avgiften för långloppscupen och jag är så evigt tacksam för den möjligheten. Utan dom så hade jag kanske inte tävlat som jag gjort.

Utöver den gesten, så trivs jag även med deras produkter och den servicen de håller till kunder – fantastiskt bra till och med 😀

Vill ni kika in deras utbud:

Bianchi Sverige