fbpx

NU RÄCKER DET!

​Nu känner jag att det räcker, 30 dagars challange gick inte alls som planerat, man äter onyttigt för man helt enkelt inte hinner fixa mat vissa dagar eller rent av inte orkar. Små äter SKIT rent utsagt för man inte förberett mellanmål, känner dedär konstanta sockersuget för att man inte har fått i sig tillräckligt mycket näring tillräckligt ofta.

DÄRFÖR har jag bestämt mig och eftersom jag har er som vittnen nu så kan jag inte dra mig ur alls. Ikväll, senast imorgon, ska jag ha gjort ett kostschema. Har en ganska bra koll på hur jag räknar osv. Ska förbereda mina mål på söndagen så jag inte behöver tänka ett dugg under vardagarna mer än på mellanmål. Men även dom kommer vara planerade. Eftersom jag tränar ganska mycket är fan dehär viktigt men ändå har man legat på latsidan och sånt gör mig så förbannad. 

Men nu ska det hända grejer, det innebär även att ALLA RÅD är GULD värda, verkligen ALLA. Hellst mellanmål för det är jag så dålig på. Observera då att jag är gluten.. 

Självklart kommer mattips och eventuellt även schemat komma upp här på bloggen ifall ni vill, men nu är det verkligen skärpning. Cheatdays får förekomma MAX 1 gång i veckan, resten ska va stenhårt. Men tror inte ja ska inkludera alkohol i den tillåtna dagen faktiskt, mycket tävlingar i juni så måste tänka på att hålla mig på topp..

Aja, nu är mitt testamente klart och jag är lika arg som jag är motiverad till 1000, nu kör vi!

PS. Vinnare till veckansblogg tävlingen kommer komma ikväll 🙂 DS

2 comments on “NU RÄCKER DET!

  1. Är du i första hand ute efter en hälsosammare kost för att hjälpa träning osv eller har du något annat mål med det? Ett av de viktigaste råden jag har för att orka hålla en bra kost är iallafall att inte äta för lite under dagen, då blir man bara akut hungrig och äter något onyttigt istället. Man brukar ju säga att de som tränar mycket "inte behöver bry sig" men jag mår mycket bättre av nyttig mat, men man får inte vara rädd för mängden!😊

  2. Är långt ifrån rädd för mängden men är ute efter hälsosammare kost för att träningen ska bli så optimal som möjligt. Ska ju gå upp till tävlingsklass nästa år på cyklingen så känner att det är dax att levla upp nu 😃 Tack för tipsen 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *