fbpx

GÅRDAGENS TRI/BRÖST OCH HINDERBANA

Godmorgon alla morgonpigga 😊
Nu är jag hemma ifrån ett biceps/rygg pass som var riktigt svårt att komma upp till. Inte många timmars sömn gjorde att kroppen va otroligt motig på att komma upp över huvud taget men efter mycket om och men så var jag iväg! Blev ett bra pass med ca 5 olika övningar som var bland annat Row, biceps curl, Chins m.m.

Igår blev det lite sent då telefon dog så valde att lägga upp gårdagens pass idag. Blev som rubriken lyder kortare triceps/bröst pass som en typ av “uppvärmning” för att sen köra den relativt nybyggda hinderbanan i vrinneviskogen. Riktigt rolig men jäklar va svårt de va på vissa övningar. Mycket armstyrka som jag insåg att jag måste träna på men fortfarande riktigt kul! Dedär repet lyckades jag dock inte ta mig upp i därav fick C agera modell på den, men nästa gång ska jag upp 😃

Idag vankas tjejcyklingen på kvällen men ska klart överväga att inte köra något på lunchen då benen inte är heeeelt in the game än, får se lite.

PUSS och KRAM på er. ❤

Kan inte sluta garva åt den sista bilden, vafan gör jag 😂😂😂😂😂

2 comments on “GÅRDAGENS TRI/BRÖST OCH HINDERBANA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *