fbpx

DET FORTSÄTTER!

Ni har ju stenkoll på läget nu, två videos, välj en ELLER båda två  (ja tror ni orkar båda 🙄) och sen se till att få i er minst EN nyttig grej.
Kör hårt tjejer och killar ❤

Spinning klar med som alltid UNDERBARA deltagare på 24fitness! Man blir ju så taggad själv att det knappt går att instruera rätt 😂 Nästan full sal och jag tackar er så otroligt för att ni härjade och peppade varandra!

Passen är och kommer alltid vara ganska cykelbaserade. Vi kör endel 1min intervaller, pyramid (6min stegande motstånd sen släppa) korta snabba 30sek osv. Jag kör inte med några “armhävningar” på cykeln, flaxa runt med armar ect. Hårt arbete och vi varierar mellan stående och sittande, thats how i work 😃

Så, efter en dag med start på gym, jobb, spinning sen gym så tackar jag för mig 😂

PÖSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *