Nuuu jäklar har jag idéernas idé, alltså den är så bra att jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Jag vill så gärna berätta vad det är med men just för att den är så bra så måste jag avvakta tills jag FÖRHOPPNINGSVIS fått igenom det. Men jag kan säga som så att det är ett projekt som ska testas över 1 års tid och det inkluderar sport och det inkluderar barn.

Så jag behöver faktiskt eran hjälp!

Jag skulle önska att ni idéspottar alla olika sporter ni kan komma på som funkar för barn och om det är som så att du som läser är ansvarig över någon förening eller likannde så skicka iväg ett meddelande till mig så berättar jag mer!
Eller om du känner någon så tagga/maila mig 🙂

kost@aliciapetersdotter.se

Detta kommer bli så sjukt kul, givande och spännande OM det går att genomföra.. 🙂
Aaaahh de bara sprudlar i hela kroppen så jag måste ut och träna bort all energi, men kom med maaassa olika sporter!!

Typ sådär glad är jag nu.

Publicerad av Alicia Petersdotter

- Bloggar om mitt liv som tävlingscyklist, egen företagare och äventyrare. - Vill inspirera så många som möjligt att finna glädjen i ett hälsosammare liv! - Kostrådgivare och hälsocoach

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: