Kladdkaka, fast ändå inte

Nu kära ni kommer det larvigt goda receptet på mitt mellanmål igår. Testa och njuuut 🙂

1 person:
1 ägg
1 dl havregryn (använda glutenfritt)
1 dl mjölk (använde lättmjölk)
1/2 tsk bakpulver
2 tsk kakao
1 banan (gärna övermogen)

Sätt ugnen på 175 grader. Mosa bananen innan du sen blandar ihop resten av ingredienserna. Sätt röran i en ugnssäker form och baka i ugnen i 30min. Servera med propud, krossade hasselnötter och/eller frysta bär.

Psssssst. detta funkar PRECIS lika bra som frukst, mellis eller varför inte efterrätt? DUNDERGOTT.

Kcal: 408, protein 18.9g, fett 11.3g och kolhydrater 58.4g

En kommentar på “Kladdkaka, fast ändå inte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: