”Jag tänkte bara ställa några korta frågor..”

30 min senare så hade jag frågat receptionisten på fjällstationen allt som går att fråga, funderat högt på hur jag ska lösa vissa delar och hört hur hon kämpat med att inte skratta i vissa tillfällen för att hålla sig professionell, HUR trevlig som hellst var hon!

Boende delen börjar att bli klar iallafall, fick boka 3 nätter på fjällstation, har några vänner jag ska sova hos och sen blir resten hotell/vandrarhem. Jag har sån otrolig tur att jag har en på hemmaplan som ÄLSKAR att jag gör idiotiska (läs fantastiskt roliga) äventyr så han erbjöd sig att hjälpa till med hotellkostnaderna – och personen är ingen mindre än min käre pappa! TACK 😍🤗

Nu är det bara den svåra delen kvar.. Hur jag ska lösa delen från Nikkaluokta till fjällstation MED cykeln, om de kan förvara cykeln medan jag bestiger berget och vart/hur jag ska skicka grejerna jag behöver för att ha mindre packning på cykeln.

Klart mer planering än man kunde räkna med, men fasen va kul det känns 😍 Vägval, matintag ect börjar jag planera snart med, men en bit i taget!

Tänkte passa på att tacka dels min pappa, vänner som öppnat dörrarna på vägen upp till berget och alla fina människor som peppar och kommer med tips. Det är verkligen GULD värt 😍🤗

Publicerad av Alicia Petersdotter

- Bloggar om mitt liv som tävlingscyklist, egen företagare och äventyrare. - Vill inspirera så många som möjligt att finna glädjen i ett hälsosammare liv! - Kostrådgivare och hälsocoach

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: