CHALLENGE NR 2

HEJ alla läsare och deltagare av min ”blogg challenge” 😃
Video nr 2 kommer upp nedan och där är jag mer ”med” och kör. Upplägget är som så att du kör alla övningar i videon på rad, andas lite sen kör dom IGEN!
Så videon x2, schysst va? 😃

Känner ni er extra hurtiga så kör videon x3, ingen blir gladare än jag 🙄 Möjligen dina endorfiner då som skjuter upp lite extra när du får ta i mer 🤗 Detta är en fullbody oxå och som nämnt i förra så är jag för morgonträning, men du får göra den precis när du känner att möjligheten finns 😊

Ett inlägg där jag förklarar just varför jag är så frälst i morgonträning samt vad studier säger kommer i ett inlägg längre fram. Stay tuned 🙄

Kika på videon ⬇⬇⬇

Dagens nyttighet:
Visste du att broccoli är en riktig supermat? Den innehåller sk. glukosinolater som tros ha en hämande effekt på cancer. Den boostar upp ditt immunförsvar, bra för hjärt-kärlsystemet, benbildningen, ögonen och minskar risken för fosterskador. Vad som gör ”the magic” med broccolin är att den innehåller c-, k- och a vitamin, karotenoider, folat, kalcium, fibrer och svavelhaltiga fytokemikalier.

Kort förklarat, du får i din massvis med nyttigheter trotts dess låga kcal innehåll.
Så vad tror ni min uppmaning är? Jag vill att MINST 1 mål ska innehålla broccoli. Om ni tvär tvär ogillar broccoli så kan jag sträcka mig till spenat.

Ha det bäst och LYCKA TILL!!
PUSS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.