BLIR LYRISK

Bara jag som blir så taggad? Så fort snön börjar komma så känner ja mig så taggad på att ta ut cykeln i vårat vita vinterlandskap 😍 Se hur naturen ändrar skepnad, allt blir så ljust och jag hör hur det knarrar under mina däck, så himla härligt 😍

I fredags var min dubbdäcks premiär, inte så jätte snöigt men lite hade hunnit lägga sig. Eftersom jag visste att det skulle gå lite långsammare så passade jag på att ta med min lillherrn och jäklar vad glad han blir. Skuttar och flyger över stockar och sten, tittar på mig med lyriska ögon för att sen skena iväg en kort bit. Love it!

Men idag är snön tjockare och jag känner hur det pirrar i benen, kan det bli en tur må tro? 🙊

PUSS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.