MEST TROLIGT PSYKOPAT

Hellu my readers 😃
Hoppas allt är bra med er för med mig är det superbra! Sol och värme, träning och pinacolada med mera. Har blivit endel jobb med i form av möten, genomgångar, lägga ordrar m.m. Vart mer intressant och givande än jag trott!

Ligger i skrivande stund vid poolen, läser en bra bok och försöker bättra på brännan så mycket det går. Hemgång på onsdag (redan?!) så försöker nyttja sista möjliga stund i solen och suga in sista d-vitaminen. Kikar runt bland folket som ligger och kollar telefon, sover eller som jag, läser en bok. Kan inte undgå att undra, avspeglar ens bok hur man är som person? Om så är fallet och flygkontrollen kollade igenom min väska så måste jag sätt ut som lite av en psykopat. Om inte annat en väldigt speciell person.

Jag är lite typisk ”vill läsa en bok som kan ge mig något i längden” framför att läsa en spännande deckare. Är även tyvärr typisk ”åh vilken spännande träningsbok, har ni 7 liknande till?” vilket resulterar i att jag har ca 7-8 böcker i olika genrer och är lika intresserad av alla så kan ha börjat läst i många sen bytt bok.. Extremt typsikt jag, men så extremt dumt. Så innan vi åkte hit så bestämde jag mig för att ta med 3 böcker jag börjat läsa i med 3 olika genrer då jag va osäker på vilken jag ville läsa. Men kom på när jag packade upp att de måste se lite kul ut.

En psykologi bok, typisk ” hur du kan läsa andra”, en ekonomibok typisk ”hur du tjänar mest pengar” och en träningsbok typisk ”hur du blir stark så snabbt som möjligt med rätt mat”. Helt brutalt skilda ämnen men alla lika intressanta, psykologiboken är toppen för mig inom jobbet då jag kan läsa personen bättre och avgöra vad för typ av cykel just han/hon behöver, ekonomibocker är bara allmänt alltid bra och träningsböcker behöver jag nog inte ens förklara mig varför jag köper va? 😂 Men utan att känna mig så skulle jag nog kolla på kombon av böcker och undra vafan dehär är för wierdoperson.

Aja, lite kul när jag kom på det bara, nu ska jag fortsätta med min läsning, ha det fint 😊

PUSS

Kommentera