LADDAR DAG NR 4

Hellday is over 😃
Nu får man äta normalt igen, riktigt skönt! Vad jag märkte av kolhydrattömningen (även om den inte blev 100 eftersom träningen inte blev som den skulle) var att jag hade lite huvudvärk på kvällen och var ganska seg. Men det kan även vara andra faktorer som spelade in där.

En sak som jag däremot inte har koll på, som jag ska forska vidare i, är om den sk ”dåliga veckan” kan påverka denna diet/träning. Det blev ganska timat med att jag började med dieten som magontet började och man blev dubbla storleken vilket är lite störigt då det känns som att jag inte får ut så mycket som möjligt av detta test då. Någon som har koll på den fronten? Jag ska själv forska lite och så fort jag hittat något så kommer jag skriva ut det!

Men i vilket fall är hjulen nu tublessade och är redo för Söndagen! Måste säga att det var klart enklare än jag kunnat tro, får man det visat en gång med de knep man ska använda för att göra tublessningen så simpel som möjligt så är det nog inga problem. Ska fixa en video åt er den gången jag själv ska ställa mig med det så får ni se 😃

Denna morgon började supermysigt iallafall, fick fixat frukost innan jobbet så behövde inte tänka på något. Hur skönt som hellst! Har fastnat för ägg och kvarg nu.. Det blir godare för varje gång jag äter det och är den frukosten jag hållt mig längst på(Ändå ringer matklockan halv 10 fast dovare 😂). Funderar dock på att testa med havregryn i kvargen, bara för att kanske hålla sig liite längre de dagar jag vet om att mycket träning vankas.

Aja, nu ska jag ta dagen med storm, efter jobbet är det spinning sen åker vi och handlar inför en heldag i skärgården imorgon!

Ha det fint!
PUSS!

Mina två favvokillar på en bild 😍

Kommentera