VINST PÅ CERES CHALLANGE

Halloj mina fina!
Som många vet så vankades det tävling igår, nämligen ceres challange. Det är en terräng tävling på ca 5.5mil och man tävlar i lag på 3 st.

Mitt lag bestod av 2 supergoa tjejer, Elna och Anjang, som jag hade riktigt trevligt med! Tanken bakom denna tävling va inte att jaga tid eller att ha någon tävlingspress utan att ha en rolig runda i skogen och se lite vad det handlade om då ingen kört det innan. Men på grund av det var mycket färre damlag än herr (samanlagt 3 damlag) så vann vi tävlingen ändå! Rolig boost och fick även fristart till nästa års ceres då man kan satsa på en mer tävlingsrunda, superkul!

Nu ligger jag och myser hemma, lurar på ett bra upplägg inför nästa helgs Långlopps SM i Örebro för att kunna prestera så maximalt min kropp kan för att få så bra tid som möjligt. Hur långt efter ligger man de första? Hur hårt vågar jag pressa mig? Jag har halv erferenhet från vasan, men kommer benen känna sig lika pigga?

Det är frågor som ekar i huvudet och kommer bli besvarade om mindre än en vecka, men en sak som är säker, är att jag är taggad till tusen!

PUSS på er ❤

2 reaktioner till “VINST PÅ CERES CHALLANGE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.