FÖRSTA SPINNINGPASSET, DONE!

Vilken grej! Första dagen som spinninginstruktör och jäklar va kul det var!

Det kom en tapper riddare på mitt 06.30 morgonpass på 45 minuter vilket var en perfekt start. Hon var extremt trevlig, lättsam och helt förstörd när passet var klart. Kommentaren ” shit dina pass är ganska hårda va?” värmde hjärtat fint och jag känner mig motiverad på finliret till mitt nästa pass, imorgon 19.00, då vi kör i 55min.

Detta pass blev backintervaller. Det innebar att vi hade en uppvärming, sedan var det 5min stigande backe (ökande av motstånd) vila 2min, trappa upp i 1 min sen 4minuter stigande backe x3. Efter det var det nedvarv och stretch. Upplägget var bra tror jag och det kommer hållas ett par veckor på onsdagarna.

Så alla kommer till 24/7 i ljura imorgon(torsdag) kl 19.00 eller nästa vecka på onsdag kl 06.30 för ett trevligt spinningpass med mig.
Det blir kul ❤

Publicerad av Alicia Petersdotter

- Bloggar om mitt liv som tävlingscyklist, egen företagare och äventyrare. - Vill inspirera så många som möjligt att finna glädjen i ett hälsosammare liv! - Kostrådgivare och hälsocoach

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: