MAKE IT BURN

Hallu!
Det är så sjukt att de gånger sängen känns som änglarna själv skapt den, då värmen är perfekt och mjukheten är gudomlig är de gånger man ska upp och träna på morgonen. Kan de va någon röd tråd där imellan?

Idag likså igår visste jag att de skulle bli körigt att få till min lunchträning så valde att placera den på morgonen för att ha den gjord. Så idag trampade jag iväg med min kärringhojj till 24/7 och körde ben/mage. Älskar verkligen mina superset ❤(innebär att du kör 2-3 övningar direkt efter varandra sen vilar) Dels för jag inte har jätte mycket tid på morgonen att spendera på gymmet och dels för det suger så rejält i den muskeln man kör efter en stund. Skön känsla! Passet blev iallafall:

Legs extensions: 4×10
Legs curl: 4×10
Back kick i maskin: 4×10
(dessa tre va i mitt superset)
Squats i Smith med benen längre fram för att få mer fokus på rumpan: 3×10
Magövning på bänk, kickar upp benen: 3×10

Trampade hemåt efter ca 40min på gymmet, fokuserade på att höja pulsen lite på cyklingen hem för bättre återhämtning sen blev det frukost och stretch. Detta är, i mina ögon, den optimala starten på dagen!

PUSS❤

Publicerad av Alicia Petersdotter

- Bloggar om mitt liv som tävlingscyklist, egen företagare och äventyrare. - Vill inspirera så många som möjligt att finna glädjen i ett hälsosammare liv! - Kostrådgivare och hälsocoach

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: