BEHÖVER INTE ALLTID VA SÅ ALLVARLIGT

Dubbekinlägg idag, kul va? 😃
Tanken slog mig när jag va påväg till mamma med min trogna 3 vxl kärringhoj och såg en stig längs vägen som jag självklart skulle in på. Bland stockar och sten stuttsade jag runt, allt i korgen flög omkring, cykeln har nog aldrig blivit testad för sån miljö förr och jag va svin nöjd.

Det behöver verkligen inte va så allvarligt, man behöver inte ha den dyraste cykeln, den värsta utrustningen eller va galet insyltad i cykelvärlden för att få kalla dig cyklist och för att ha kul. Snöa inte in på sånt utan hoppa bara på cykeln och ha kul!

Nu säger jag inte att alla ska på sina 3 vxl cyklar och köra skog men ni förstår poängen  ( även om de va förbannat kul) 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.