HOLLAND HERE I COME, AGAIN

Blev princip att packa upp väskan från Åre och packa ner igen för att dra till Holland. Denna gång med annan leverantör, nämligen Specialized! Upplägget är som så att vi ska testa cyklar, testa cyklar och testa cyklar 😍😍 Och jobba lite oxå 😇 Ne men mycket träning ligger på schemat samt säljmöten+genomgång av eventuella nya produkter. Kul, spännande och klart on top kommer denna resa bli! Känner även tränings motivationen stiga till tusen.

Nu sitter vi iallafall på Arlanda, fulla på ceasarsallad och klart förväntansfulla. 15.00 landar vi och som det ser ut som än så länge är vädret riktigt bra. Kommer uppdatera er ifall jag ser något riktigt spännande samt få så mycket bilder som möjligt 😃 Nedan är vårat hotell samt bilder på specialized cyklar.

PUSS 😙

En reaktion till “HOLLAND HERE I COME, AGAIN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.