FRAMME

Landat, åkt transfer till hotellet, ätit en otrolig buffé och nu är jag nöjd. Hotellet är riktigt riktigt fint, maten va i världsklass och efterrätten va knappt att jag orkade men lite var jag tvungen att ta!

Imorgon blir det att testa lite olika mtb cyklar på en angiven slinga så det ska bli riktigt spännande! Har ni önskemål på vad ni vill se här så tveka inte på att kommentera, annars kör jag på mitt race med att få med så mycket som bara möjligt på så kort tid som möjligt 😃

PUSS 😙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.