PROJECT TONE BODY

Hej mina läsare 😊
Som ni vet så startade jag ett projekt för 2 veckor sedan där målet för en var att gå ner i vikt och en annan ville tona kroppen. Det har tyvärr gått sådär då en behövde hoppa av (tappa vikt) och den sista har vart sjuk (tona kropp) så hon har inte kunnat träna MEN har ätit maten som vi bestämde så hon har dock nått jävligt bra resultat ändå!

Hon säger det att hon tycker det gått bra, lite jobbigt till och från och lite fusk med alkohol på midsommar annars har kosten hållts. Så fort förkylningen gett sig kommer hon gå all in på träningen så då kommer slutresultatet bli så himla toppen!

Jag har inte uteslutit kolhydrater på hennes kost däremot minskat dom och har vart noga med att det är en väldigt varierad kost med typ fisk, kött och kyckling så hon får i sig alla nyttiga fetter och protein hon behöver. Även dragit med endel bär och frukter för att inte gå miste om viktiga vitaminer och mineraler. Såhär ser hennes resultat ut än så länge:

Två översta är före och understa är idag.

Är hon inte duktig?! Hon lider av ibs och MÅSTE egentligen då ha ett bra upplägg på hennes mat och som det känns än så länge så funkar detta upplägg väldigt bra. Bara hålla tummarna att det fortsätter såhär bra, eloge till dig!! ❤❤

2 reaktioner till “PROJECT TONE BODY

Kommentera