IBLAND MÅSTE MAN VILA

Hej, haft en bra midsommar? Det har jag haft! Perfekt start med närmare 9mils cykling, kom dit och maten var jätte timat klart, trevligt umgänge och massa lekar! Så himla gulligt att dom fixat och styrt med min jobbiga glutenintolerans, tack ❤

Idag tänkte jag försöka att inte träna, ha liten ”ta hand mig själv ” dag som är väldigt uppskattat av kroppen. Även om de kliar lite i kroppen av att hitta på något så försöker jag alltid värdesätta sånnahär lägen, bara vara och mysa med nära och kära!

Idag åkte vi iallafall från landet vid 11 tiden, gick hem och vände princip för att åka till mamma för att nyttja detta larvigt sköna väder 😍 Så nu ligger man här på mammas strand i solstolen, glass i näven och de ända som fattas är paraplydrink 🙄

Ha en fin dag 😚😚

2 reaktioner till “IBLAND MÅSTE MAN VILA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.