VILSE I UKNA

Hej och glad midsommar 😙
Hoppas ni firar den på bästa sätt, varesig det är med vänner, familj eller din käraste. Har du jävligt tur kanske det är med alla samtidigt 😃

Själv valde jag att inleda mitt midsommar med att cykla till närheten av ukna för att fira midsommar med min kära vän och hennes familj, men saker gick inte helt som planerat..

Började med att jag kom lite senare iväg en planerat men fortfarande i ”acceptabel” tid, körde 1 min, tänkte att ”just jävlar jag har ingen slang, hoppas inte jag får en punka” och millisekunden efter hör jag hur det pyser ur.. Så blev att vända om och byta slang. Efter det bar det iväg, åkte i skapligt takt första 60km, skulle till och med vilja säga jävligt bra takt. Men sen fallera det.

Smarta jag hade tagit med för lite vatten i det väldigt tunga vädret så tillslut orkade jag inte ta i så mycket som jag ville. Men jag trampade på i det väldigt kuperade sista milen, problemet var bara vart jag skulle. Efter ett par telefonsamtal fram och tillbaka slutade det med att de fick ta bilen och möta mig, körde sista km och tänkte på hur underbart de ska bli med mat och vatten så *punka*. Suck. Men då var jag så pass nära att jag kunde gå med cykeln, så nu, med mat i magen har vi en mycket gladare Alicia som ska fira midsommar med fina människor.

PUSS och ha en glad midsommar 😙😙

Publicerad av Alicia Petersdotter

- Bloggar om mitt liv som tävlingscyklist, egen företagare och äventyrare. - Vill inspirera så många som möjligt att finna glädjen i ett hälsosammare liv! - Kostrådgivare och hälsocoach

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: