DAGEN EFTER PAIN

Hellu 😃
Idag är benen sega, inte sådär ”kan inte röra mig” sega men så fort man gör minsta lilla ansträngning typ går upp för trapporna säger dom nej, tvärtom nej. 😂 Förbannat jobbigt när man har ett huvud som vill göra 500 grejer, gärna samtidigt. Däremot min rumpa, o herre gud min stackars rumpa. Jag måste fortsätta mitt sökande efter den perfekta sadeln för mig för en så länge har jag inte funnit den! Vi har mätt sittben och bytt mellan olika mängd gel i sadeln och gud vet vad, men de gör fortfarande ont!

Inte den typiska ”ovana” känslan man får i början när man cyklar då sittbenen behöver vänjas in utan dehär är mer åt riktigt krampaktig känsla när jag cyklar som stramar ner emot benen och det är riktigt frustrerande. Måste forska gärnet i dehär för de funkar inte riktigt då de kommer redan efter 1 mil och i dehär fallet hade man 29 kvar 😴

Idag är iallafall rehab dag med möjligen lite paddling, har mitt favvo kit av 2xu på hela natten och en stund på idag för att hjälpa till lite med återhämtningen. Tycker dom är toppen verkligen och funkar faktiskt att sova med då de inte är något värmande plagg utan funkar bara som kompression. Stark rekommendation.

Matmässigt äter jag inget märkvärdigt, vanlig husmanskost faktiskt. Igår efter tävlingen tröck jag i mig allt jag kunde nästan för att äta upp alla kcal man bränt men det är helt omöjligt. Men tog recovery dricka med mycket mineraler och protein, vilket jag alltid gör för att snabbt få i sig det man behöver, och kommer försöka äta mer åt det hållet idag med. Däremot nästa vecka och 2 veckor framåt kommer jag äta mindre på kolhydrater och socker för att få en bättre respons när jag laddar inför extreme challange om ca 2 veckor. Inte utesluta utan MINSKA väldigt mycket.

Nog om träning och mat, efter en mysig långprommis med min fina vovve så blir det lite fix hemma och bara ta det så lugnt som möjligt idag 😃

PUSS

Kommentera