NU BÖRJAR DE KÄNNAS…

Fram till ungefär nu har jag inte vart ett dugg nervös inför ikväll, riktigt coollugn. Sen kollade jag klockan. 6 h kvar till start…… Så nu börjar jag känna tävlingamoodet komma in ganska mycket 😂

Men jäklar vad glad jag ska vara för alla i min närhet, vilka positiva och peppande energier ni är! Tack för alla fina ord, alla ”kör hårt, lycka till” osv. Familj och vänner som alltid ställer upp för mig i mina upptåg och litet extra tack till Merida som var galet snabba med att skicka sadelklamma som hade gått sönder för mig och tack till Duells som var på plats och kunde hjälpa mig ändra starttid! Ni alla är bäst ❤

Nu har jag handlat på mig för att ladda in i det sista nu, har inte hunnit handla svartvinbärs pulver (😭) så blir en juice variant. Men ska nog funka skapligt ändå, däremot rödbetor är det GÄRNET med 😃😃

Klart tveksam på om man lyckas slumra något innan dock, känner bara mer och mer av nervositeten, åker mot start om 4 timmar.. 4 TIMMAR. Ae, ska iväg och fixa sista med cykeln sen ska jag försöka slappna av så mycket jag kan.

PUSS ❤❤

En reaktion till “NU BÖRJAR DE KÄNNAS…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.