RAMLING NR 2…

Nu börjar jag bli små trött på att ramla, vet ju egentligen anledningen men tycker ändå inte jag ska behöva göra sånna onödiga grejer.

Har ju lite dålig syn och tycker att mina linser är irriterande så brukar inte använda dom varken i vardagen eller på träningen. Men ska man cykla i skogen så behövs inte bara full fokus utan att man ser 100% också.. Så blir att fixa till dehär nu i veckan känner jag.

Samtidigt kan jag väl tycka att det är bra att man ramlar med, måste ju betyda att jag pressar och utmanar mig själv lite mer och förhoppningsvis även lär mig sen? (hört av en väldigt duktig damcyklist 😉) Sen är det självklart aldrig roligt och de svider till, men så länge det inte blir allvarligt och att man inte blir rädd för cyklingen så ser jag det bara som bra. Bye-bye fina sommarben dock..

Blev en tur på ca 3h iallafall sen körde vi ut till lindö och kanotklubben för att träna lite paddling. Så jäkla svårt att få in tekniken då man egentligen ska använda hela kroppen och inte armarna så mycket. Plus de faktum att man inte är jätte van och kanoten känns brutalt vinglig 😂 Men det kommer att bli toppen efter lite träning.

Nu är det lite plock i lägenheten och förbereda inför morgondagens långpass!
Ha det fint 😙

Publicerad av Alicia Petersdotter

- Bloggar om mitt liv som tävlingscyklist, egen företagare och äventyrare. - Vill inspirera så många som möjligt att finna glädjen i ett hälsosammare liv! - Kostrådgivare och hälsocoach

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: