LYSSNA PÅ KROPPEN

Godmorgon !
Idag är kroppen ledsen tror jag, känner mig små lustig. Blivit 2 mornar i rad nu som jag inte tränat, igår var jag bara allmänt trött och idag vaknade jag inte ens av larmet. Min känsla är att jag behöver en vilodag så det är lika bra att ge vika för det 😃

Senare idag tänkte jag lägga upp ett Alicias tips! Stay tuned.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.