MIN LYCKA!

Okej, nu ska ja sluta mygla. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!

Till en början har jag de bästa jobbet ever, får jobba med min hobby, styra själv och hjälpa andra att komma in i cykel världen. Man får beröm och uppskattning från kunder vilket gör saken ÄNNU bättre.

Men idag är jag extra glad! För som ni vet var jag i Stockholm på audition för spinninginstruktör, OCH JAG FICK DET 😍 Alltså jag får med andra ord betalt för att träna, träffa nytt spännande folk och att kunna motivera/inspirera andra. Heeeelt seriöst hur kan det bli bättre?

Så i höst drar det igång (perfekt då det är den perioden jag själv börjar köra spinning) så får vi se hur det går 😃 Var väldigt noga med att förklara att jag kan köra tidigt eller sent då det inte får störa mitt nuvarande jobb så dethär ska bli SÅ spännande 😍

Nu är iallafall tjejcyklingen klar så nu ska jag hem och fortsätta studsa av lycka ett tag till 😁😁😁

PUSS

2 reaktioner till “MIN LYCKA!

  1. Gud vad kul! Min mamma är spinninginstruktör och tycker det är superkul trots att hon egentligen inte gillar att va inför folk, så ju mer intresserad man är desto mer kommer man in i ett flow! Det kommer nog gå superbra, vill själv vara instruktör/pt i framtiden nån gång tror jag😍😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.