DAGENS

Idag blåste vindarna rätt, innebär att det är snusk jobbigt i början med motvind och medvind sista biten. Tycker det är så förbannat jobbigt ifall det blir tvärt om, speciellt ifall det är en bit man ska cykla. Sen är det ju självklart mycket skönare när de är vindstilla men de minns jag inte när det sist var 😉

Idag är det som vanligt min mega träningsdag innebär gym på morgonen, lunchcykling inför kvällens tjejcykling. Är ändå förvånad över att man inte är mer slut än vad man är efter dagen, vissa dagar om man verkligen köttat gärnet på alla pass så kanske man är lite mer slut men annars är jag ganska så ”som vanligt”.

Aja, i med maten och börja jobba snart igen, PUSS och KRAM 😊😙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.