PROTEIN INLÄGGET

Då var man hemma från god mat av min älskade morfar och Monika. Vilka klippor detdär är, så otroligt fina människor ❤ Blev min favorit, isländsk fisk och potatis, som serverades så man åt tills man kom i den trevliga matkoman 😂

Jag satt lite i valet på att slänga ut ett halvdant protein inlägg nu som blir småstessat då jag nyss kom hem, eller skjuta det till imorgon då det kan bli ett bra och utförligt inlägg. Jag väljer imorgon.

Dock inte bestämt mig för om det blir video eller skrift så det får bli en surprise, men ett protein inlägg blir det iallafall 😃 Hoppas inte ni blir allt för förbannade 😁 Promise to make it up to you.

PUSS och godnatt på er 😙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.