AE DEHÄR GÅR INTE

Ae, ja måste göra någon resa. Nu är kroppen och jag mentalt förberedd på att ta en tripp att jag fick ringa min Syster i Örebro och bestämde att jag skulle komma dit. Men eftersom de bara är 11.5mil dit så får jag ta lite avvikare på vägen så jag försöker komma upp i iallafall 20 mil, sen cyklar jag hem istället för tåg.

Så aa, även om de inte är samma distans så kommer jag uppdatera er hela tiden. Men de gör jag väl alltid 😂😙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.