RUN BITCH RUN

Hej på er 🙂
Pga halvtråkigt vader så har jag 2 grejer som är något så otroligt viktigt för mig inför ett löparpass:

1. Aktiverings gel för att dra igång värmen i benen.
2. Kompressions tights och även ibland Kompressions strumpor.

Dessa två är GULD kan jag säga, klarar mig 9/10 gånger från smärta i stackars benen.

Löpningen idag vart i lugnt tempo, kände att efter att ha kört ben imorse så kanske man inte ska go over the line genom att ta ett hårt, intensivt löppass 😅

Försöker lära mig att springa mer på framfoten, just nu landar jag med hälen först. Kollar man på dom snuskigt duktiga och snabba löparna så springer nästan alla med framfoten, men är så svårt 😂 Går svin bra när jag kör intervaller, under rushen så flyger jag fram på framfoten, men inte annars.
Aja bara träna antar jag.

Nu ska jag iallafall bänka ner mig och kolla på någon bra film, puss 😙

3 reaktioner till “RUN BITCH RUN

Kommentera