MILITÄRTRÄNING

Idag testade vi på militärträning och det kan jag absolut rekommendera!!

Just detta pass var att jobba med sin egna vikt och det funkar lika bra för både folk som tränat mycket innan och andra som kanske precis börjat träna. Toppen för den som vill ha varierad träning ute i friska luften med schyssta människor omkring sig!

När jag kom dit så hade jag kanske förväntat mig lite värre än vad det var, trodde de skulle vara stenhårda och härja gärnet medan vi halvdog i övningarna, men riktigt så var det inte 😃 Men som sagt, riktigt kul och det tycker jag ni ska testa.

Nu har jag fyllt magen med lite kycklingtacos och ska mysa ner mig i sängen med te.

Godnatt 😙

En tanke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.